Overzicht van trainingen 
(Susanne van Kuijen zal de trainer zijn. Carolus/Gerhard doet de inwijdingen)

Bekijk alle 4 trainingsniveaus en speciale evenementen

 

Cort overzicht van de hoger onderwijsniveaus 2 t / m 4  en speciale evenementen

Wat is gereserveerd voor niveau 2: de initiatie van lampverlichting, "gloeidraad", de speciale bescherming voor het "zwerven" op energieniveaus buiten het lichaam en de ontwikkeling van het avatar energielichaam. Werken met wielen / bewegende chakra's. Alle gebieden openstellen voor Great Supreme.

Wat is gereserveerd voor niveau 3: De activering van je eigen potentieel tot overziel. I-Sun werk en bescherming. Bouw je eigen SATH-vortex. Al het andere in de context van Great Supreme. SATH meesterschap en leven als een verlichte. Werken aan karma en het daaropvolgende leven.

Wat is gereserveerd voor Niveau 4: Alles van de Grote Allerhoogste tot aan de Schepper van de Schepper van de Schepper. De integratie hiervan creëert individuele continuïteit over de scheppingscycli heen, d.w.z. geen einde van het bestaan ​​als individu aan het einde van een "dag". We zitten momenteel in de "5e dag" en de "6e dag" komt eraan.


 Apart te boeken 

Techniek "werken van boven",d.w.z. werken vanuit het hogere zelf. Dit maakt counseling en energetisch werk mogelijk zonder betrokkenheid bij de persoonlijkheid. Inspanning: 1 dag online 
Voorwaarde: training van niveau 1 voltooid.

Trainen als trainer en leren over initiaties
U ontvangt alle documenten voor trainers. Je leert alle inwijdingen behalve de initiatie met lamplicht.
Deze bijzondere inwijding wordt daar niet onderwezen, maar op andere manieren doorgegeven.
Voorwaarde: training van niveau 3 voltooid.
 

Speciale evenementen:

Meditatie weekend

Hier worden verschillende meditatietechnieken gepresenteerd en uitgeprobeerd. Als je echt intenser wilt mediteren, moet je verschillende technieken kennen. Het weekend helpt ook om individueel de gemakkelijkste en meest effectieve te vinden. Het doel is om in elke situatie te kunnen mediteren en niets speciaals nodig te hebben, zelfs geen stilte.

Verlichting intens

Een weekend in een bijzonder formaat, afgelegen en in stilte.
Het verbetert enorm de ervaring om voorbij de persoonlijkheid te gaan naar verlichting.
Voorwaarde: Degenen die vaak hebben deelgenomen aan de gratis meditaties en mentaal en fysiek gezond zijn.
Bijzonder intensief voor iedereen die de initiatie "lamplighting" heeft ontvangen (in niveau 2 van de training), wat volgens de oud-Indiase opvatting de initiatie verlichting (= lamplighting) is.

 


 

 

 

© Copyright. All rights reserved. (C) Gerhard K. Pieroth, LWGERHARD@GMAIL.COM 2022