Overleg en werken van bovenaf Persoonlijkheid 

De nieuwe en betere manier

Een probleem van elk consult is de gevolgtrekking met persoonlijkheid, beperkingen en persoonlijke levenservaring van de consulent.
Gerhard doet sinds 1995 zakelijk en persoonlijk advies en coaching. Hij had grote klanten zoals Microsoft Europa maar ook familiebedrijven, waar de persoonlijke voorkeur en afkeer een veel sterkere invloed hadden op de situatie.

Persoonlijkheid en de gewoonten en opvattingen die erdoor worden veroorzaakt, zijn meestal de grootste onruststokers en veroorzaken het gevoel van hulpeloosheid.

De uitweg als de beperkingen zijn om vanuit een ander, hoger standpunt te kijken.Zoals de graphics laten zien, kijkt Gerhard van zijn Hogere Zelf naar het Hogere Zelf van de cliënt.
Dit zorgt er praktisch voor dat hij buiten zijn persoonlijkheid blijft en neerkijkt op alle niveaus van de cliënt, beginnend boven persoonlijkheid.
Dit geeft een completer beeld van alle invloeden, oorzaken, ervaringen en de implicaties die niet eens alleen uit dit leven komen.

 

 

 

 

Een voorbeeld: een moeder heeft een zoon die zich heel moeilijk gedraagt. Hij wordt gedreven door sterke angsten en plotselinge explosies van emoties en vervolgens huilen en zich verloren voelen. De gezinssituatie kan dat niet verklaren. Gerhard ziet dat het wezen, dat nu dit kind is, in het vorige leven de ervaring heeft gehad op brute wijze te zijn vermoord. Hij stelt voor om gedragingen en situaties te creëren om dit te genezen. Hij kan de speciale behoeften van dit kind uitleggen. Er was geen psychoanalyse nodig en slechts 40 minuten waren voldoende. Toen was er tijd voor de moeder, wat haar hielp te begrijpen waarom dit kind naar haar en haar man kwam.

De resultaten voor het hele gezin waren adembenemend goed.

Deze sessie en alle resultaten zijn exclusief voor de opdrachtgever. De klant kan het opnemen, omdat er vaak zoveel informatie is. Ik bewaar het niet, tenzij de klant mij daarom vraagt. Omdat ik op een zeer hoog niveau boven het lichaam werk, slaan mijn hersenen niet op wat ik zeg en zal er na korte tijd slechts een fractionele herinnering aan de sessie zijn. Het doel is om erachter te komen wat helpt. Dit is individueel heel anders, maar nooit een opgestoken vinger en moreel advies. Gerhard suggereert vaak enkele oefeningen of het gebruik van energetische tools gemaakt door het bedrijf LichtWesen (R), omdat ze het proces versnellen. Aan het eind heeft de cliënt een duidelijk idee wat helpt en een pad voor in ieder geval het komende half jaar. Vaak zijn de nieuwe inzichten voor de cliënt echt levensveranderend, omdat ze nu duidelijk zien wat er echt toe doet in hun leven en wat geeft het een betekenis.

Gerhard rekent Euro 120 voor het uur online consult.

U kunt voor deze service een factuur ontvangen van zijn kantoor in Duitsland. 
Hij is een een bekende zakenadviseur in Duitsland sinds 1995. Deze factuur kunt u in uw belastingaangifte doen

 Hoe precies het overleg verloopt

De consulent moet zijn hogere zelf ingaan, wat betekent dat hij alleen dit is en geen persoonlijkheid heeft.

Vervolgens neemt hij contact op met het Hogere Zelf van de cliënt en kijkt van daaruit langs de stroom van de cliënt.Dit geeft een nieuw, hoger en alles inclusief uitzicht en het hoogste potentieel om met onvoorwaardelijke liefde te werken.

Later zullen gevorderde studenten dit kunnen leren.

© Copyright. All rights reserved. (C) Gerhard K. Pieroth, LWGERHARD@GMAIL.COM 2022