Individueel privé-advies en coaching

Natuurlijk kan het leven vele onverwachte wendingen nemen. Hoe we ermee omgaan, hangt af van vele invloeden, die vaak niet duidelijk zijn.

Gerhard geeft een speciaal soort consult, dat hij 'werken van boven persoonlijkheid' noemt.

Behalve de psychologen die vasthouden aan het werk met de geest, persoonlijkheid en gedrag, kijkt hij van bovenaf, vanuit je ware JIJ, die je je Hogere Zelf, je Ziel of je Geest zou kunnen noemen. Dit geeft een nieuw en veel algemener perspectief. Van daaruit ziet hij allerlei invloeden waarvan je geest zich niet bewust kan zijn.
Het oplossen van verstoringen is gemakkelijker vanuit dit hogere bewustzijnsniveau en tegelijkertijd milder en efficiënter. Je krijgt suggesties en een pad dat je de komende maanden moet gaan of zelfs een totaal andere oriëntatie voor je leven, de ware bedoeling waarvan je je niet bewust was.

Onderwijs 
In het Nederlands wordt het onderwijs ondersteund door Susanne van Kuijen in uw taal. Zij is al geslaagd voor deze opleiding en kan uw vragen beantwoorden. 
Haar e-mail is: SusannevanKuijen@gmail.com 

Opleidingsniveau één

1. Creëer innerlijke rust en stilte, ontspanning, afwezigheid van stress door te aarden, in harmonie en hier nu te zijn in plaats van lastig gevallen te worden door je ervaringen uit het verleden of zorgen over de toekomst. 
Er is een natuurlijke ontspannen toestand die we niet op school leren. We beginnen met gemakkelijke, moeiteloze manieren om deze staat op natuurlijke wijze te bereiken. We gebruiken daarvoor verschillende technieken, waaronder verschillende soorten ontspanning en meditatie. In contact zijn met deze staat helpt je om in contact te komen met je eigen innerlijke wijsheid, geïnspireerd te worden en je lichaam bij te tanken.

2. Alle intuïtie en spiritualiteit helpen niet, tenzij je van nature leeft in je dagelijkse leven. Het moet verankerd zijn in je lichaam. Traditioneel gebeurt dit door het ontsteken van de pijnappelklier, nu de EKAM-techniek van Kriya Yoga genoemd. Deze stap omvat de EKAM-Initiatie, waardoor dit voor jou vanzelfsprekend is. Door je moeiteloos te focussen op de pijnappelklier raak je los van onbewuste angsten en zorgen, wordt je denken helder en neem je makkelijker de juiste beslissingen.

3. Kriya Yoga is een techniek waarbij je je adem en bewustzijn gebruikt om het energetische systeem van je lichaam te reinigen en te bevorderen. Dit stelt u in staat om de invloeden van eerdere traumatische ervaringen op uw huidige leven tot nu toe te verminderen en ondersteunt het loskomen van verouderde en ongewenste gewoonten. Het resultaat is vrijheid, ongestoorde innerlijke wijsheid en inzichten die je helpen je leven in te richten zoals jij dat wilt. Het centreert je en maakt je tegelijkertijd completer. Deze stap omvat de Kriya-initiatie, die de energiestroom in je ruggengraat, sacrale, limbische systeem en hersenen stabiliseert.

4. Na deze Kriya-initiatie ben je in staat om naar deze aspecten van jezelf te reizen die spiritueel worden genoemd of religies "God in jou" zouden kunnen noemen. Dit helpt om uit veel zelfopgelegde beperkingen te komen en te genieten van een helder perspectief.
Dit gaat gepaard met het leren van technieken die je helpen beschermen tegen ongewenste invloeden van andere mensen, algemeen denken en energetische aanvallen.

Andere technieken die je leert, helpen je om in vrede te komen met jezelf en anderen, zelfs met moeilijke mensen of met degenen met wie je niet meer kunt praten.
Door natuurlijker te worden, ontstaat een authentiek gemak in het ontmoeten van mensen en het hebben van verbindingen.

Wat is uw investering?

Om de kosten laag te houden, wordt het meeste onderwijs gegeven via een eenmaal per week 1 uur durende ZOOM Internet-Meeting, waar je nieuwe technieken leert. Natuurlijk moet je ze oefenen, wat ongeveer 15 minuten per dag duurt.

Indien nodig zijn er extra online-bijeenkomsten voor speciale thema's.

Voor de EKAM- en Kriya-initiaties moeten we elkaar twee dagen persoonlijk ontmoeten.

De eerste run van deze opleiding is gratis voor deelname, omdat ik oude vrienden een kans wil geven. 
Voor toekomstige herhalingen in 2022 geldt een toeslag van € 3000,- inclusief btw.


Gebruik het contactformulier en geef uw speciale wensen en behoeften door.

In het Nederlands wordt het onderwijs ondersteund door Susanne van Kuijen in uw taal. Zij is al geslaagd voor deze opleiding en kan uw vragen beantwoorden. Haar e-mail is: SusannevanKuijen@gmail.com

 

Je kunt hier meer lezen over training.

 

Onderwijs in zenmeditatie


Zen is een vorm van meditatie gebaseerd op boeddhistische tradities, die een hoge reputatie heeft verworven. Susanne van Kuijen is een gediplomeerd en geregistreerd Zen-docent. Ze geeft groepsonderwijs en individueel onderwijs.

© Copyright. All rights reserved. (C) Gerhard K. Pieroth, LWGERHARD@GMAIL.COM 2022